Ophold for 2 i Bogense

Kun 998 kr.

Læs mere >

Tapas tallerken - så er der noget for alle

Portioner: 4 pers

Fremgangsmåde

REJEKAGERNE:

Farsen: Rør de hakkede rejer med finrevet ctronskal, finhakket hvidløg, løg, og chili.

Dejen: Pisk mel, bagepulver, sukker salt, peber, paprika, cherry, citronsaft og kold vand sammen.

Rør dejen sammen med farsen, og varm olien op på en stegepande.

Form rejekagerne til små runde frikadeller og steg dem gyldne i olien.

Server en god aioli (hvidløgmayonaise) til. Eller lav en dip af creme fraiche eller græsk youghurt smagt til med mayounaise, knust hvidløg salt og peber.

Rejekagerne kan lunes ved servering hvis man vil lave dem på forhånd.

AUBERGINERULLER MED CHORIZO:

Skær auberginen ud på langs i 3 mm tykke skiver.

Drys skiverne med salt.

Steg aubergineskiverne i olie så de får farve og bliver bløde.

Rør en dressing sammen af kvark salt, peber og citronsaft.

Læg dressing på aubergineskiven sammen med en skive chorizo og rul aubergineskiven sammen med fyldet så det bliver en rulle.

CROSTINI MED TOMATSALSA

Hak og rør tomat, hvidløg, persille sammen og smag til med salt peber og citronsaft.

Rist flutesskiverne og fordel tomatsalsaen ovenpå.

SOLTØRRET SKINKE MED MELON OG PESTO:

Fjern skallen fra melonbådene og vikl et stykke soltørret skinke omkring.

Dyp lidt god grøn pesto omkring båden når den ligger på tallerkenen så man kan dyppe melonen ned i.

OSTESPYD MED OLIVEN:

Skær den tykke skive ost i 8 tern. Hvis ostestykket er meget tykt nøjedes man med en stor tern.

Sæt de 2 tern på en tandstik og sæt en marineret oliven øverst på tandstikken.

Alle tapasdelene serveres med godt rustikt brød og en god olivenolie til at dyppe i.

Ingredienser

  • Tapastallerken bestående af:
  • Rejekager med Aioli:
  • 200 g. Rejer
  • ½ skal Økologisk Citron
  • ½ fed Finthakket Hvidløg
  • ½ Finthakket Løg
  • ½ tsk. Finthakket Rød Chili (uden kerner)
  • Dejen:
  • 90 g. Mel
  • ½ tsk. Bagepulver
  • ½ tsk. Sukker
  • Salt & Peber
  • ¼ tsk. Paprika
  • 2 spsk. Tør Cherry
  • ½ spsk. Citronsaft
  • ½ spsk. Vand
  • Olivenolie til stegning
  • Aubergineruller med Chorizo:
  • 1 Aubergine
  • 4 skiver Tynd Chorizo
  • Salt & Peber
  • Olie
  • 1 spsk. Kvark el. Græsk Youghurt 10%
  • Crostini med Tomatsalsa:
  • 4 skiver Flutes
  • 1-2 Tomater
  • Olivenolie
  • ½ fed Hvidløg
  • Salt & Peber
  • Hakket bredbladet Persille
  • Soltørret skinke omviklet med Melon og Pesto:
  • 4 skiver Soltørret Skinke
  • 4 både Honning el. Galia Melon
  • 1 tsk. Grøn Pesto
  • Ostespyd med Oliven:
  • 1 Tyk skive fuldfed ost, fx. Gouda
  • 4 Marinerede sorte el. grønne Oliven efter smag
  • 4 Tandstikker

Ophold for 2 i Bogense

Kun 998 kr.

Læs mere >

Storbyferie for 2 i London

Kun 1596 kr.

Læs mere >

PearlWax startpakke

Kun 299 kr.

Læs mere >