SERIO Bluetooth højttaler

Kun 99 kr.

Læs mere >

Tomat og ricottatærte - en lækker og nem tærte

Portioner: 4-6

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader og smør et tærtefad ca. 26 cm i omkreds.

Bland alle ingredienserne til tærtebunden hurtigt sammen (har man tid kan tærtedejen hvile 30 min i køleskabet inden den rulles ud).

Rul dejen ud, sådan at dejen går ud ca. 2 cm. over kanten på tærtefadet.

Bland derefter fyldet ved at røre ricottaost, æg, fløde, parmesan og timian sammen. Krydr det med salt og peber.

Fordel massen over tærtebunden. Kom derefter tomatskiverne udover massen. Fold den dej som er udenfor tærtefadet forsigtigt ind over tærten så der dannes en jævn kant. Pensl med mælk og bag tærten ca. 30-45 min, eller til fyldet er stivnet og tærten gyldenbrun.

Serveres evt. med en grøn salat. Denne tærte er også fin til en frokostret.

Ingredienser

  • 3½ dl Mel
  • 175 gr Iskoldt Smør
  • 1 tsk. Tørret Timian
  • Salt & Peber
  • Fyldet:
  • 2½ dl. Ricotta Ost
  • 2 Sammenpiskede Æg
  • 4 spsk. Piskefløde
  • 2 spsk. Revet Parmesan
  • 1 tsk. Tørret Timian
  • Salt & Peber
  • 2 Store Tomater i skiver
  • 1 spsk. Mælk til Pensling

4-dages miniferie i Jylland

Kun 1877 kr.

Læs mere >

Ophold for 2 i Bogense

Kun 898 kr.

Læs mere >

SERIO Bluetooth højttaler

Kun 99 kr.

Læs mere >