TW64 Bluetooth armbånd

Kun 239 kr.

Læs mere >

Pistaciekonfekt - et must til konfektborde

Portioner: 10-12

Fremgangsmåde

Fjern skallen fra pistacienødderne og rist dem let på panden.

Del chokoladen i mindre stykker, og smelt den ved svag varme enten over vandbad eller i mikroovnen.

Rør pistacienødderne i den smeltede masse.

Hæld chokolade/nøddemassen i en form (.ca. 10x20) som er beklædt med bagepapir og stil den i køleskabet til den stivner.

Til sidst skæres den kolde chokolademasse ud i små firkanter med en skarp kniv.

Opbevar konfekten køligt i et tætsluttende glas.

Ingredienser

  • 100 g. Saltet Pistacienødder
  • 150 g. Hvid el. Mørk Chokolade

Hyggeligt kroophold for 2

Kun 698 kr.

Læs mere >

Billigt ophold i Nordjylland

Kun 555 kr.

Læs mere >

TW64 Bluetooth armbånd

Kun 239 kr.

Læs mere >