Madopskrifter » Kageopskrifter » Vandbakkelser med vanillecreme og friske jordbær eller hindbær

Vandbakkelser med vanillecreme og friske jordbær eller hindbær


Ingredienser


Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kog vand og smør i en gryde. Tilsæt sukker og mel og rør dejen sammen, til den slipper gryde og ske.

Afkøl dejen let.

Pisk æggene sammen og rør dem i lidt efter lidt i dejen.

Dejen skal kunne formes til små toppe. Lav 8-10 toppe med to skeer på en plade med bagepapir.

Bag vandbakkelserne midt i ovnen ca. 20 min.

Åbn ikke ovndøren de første 15 min. Lad vandbakkelserne køle af på en bagerist. De skal være helt kolde før fyldet kommes i.

FYLDET:

Lav creme af et brev vanillecreme.

Pisk 5 dl. piskefløde stift.

Hak chokoladen.

Skær jordbærerne i mindre stykker.

Bland vanillecreme og flødeskummet let sammen. Tilsæt det hakkede chokolade og jordbærstykker.

Lav en lomme i siden på vandbakkelsen og fyld en god klat vanillecreme i, kom en lille smule syltetøj på toppen af cremen og luk vandbakkelsen let til.

Sigt over vandbakkelserne med flormelis.