Ophold for 2 i Bogense

Kun 998 kr.

Læs mere >

Verdens bedste chokoladekage med kokos - virkelig verdens bedste

Portioner: 8-10

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 grader.

Rør sukker og smør godt sammen.

Rør æggeblommerne i en ad gangen.

Sigt melet med bagepulveret og kakao og vend det forsigtigt i dejen sammen med kokosmelet skiftevis med fløden.

Pisk æggehviderne meget stive og vend/fold dem forsigtigt i dejen med let hånd.

Fordel dejen i en smurt eller bagepapirsbeklædt bradepande på ca. 25 x 35 cm.

Bages i nederste halvdel af ovnen ca. 35 min. ved 175 grader.

Afkøl kagen helt før glasuren kommes på.

GLASÙREN:

Laves ved at blande flormelis med kakopulver samt kold kaffe eller vand indtil glasuren har en passende konsistens.

Pynt evt. toppen med kokosmel letristet på panden.

Ingredienser

Ophold for 2 i Bogense

Kun 998 kr.

Læs mere >

Storbyferie for 2 i London

Kun 1596 kr.

Læs mere >

PearlWax startpakke

Kun 299 kr.

Læs mere >