Trådløse juletræs lys

Kun 149 kr.

Læs mere >

Mexicansk Chili con Carne - smagen af Mexico

Portioner: 2-3 personer

Fremgangsmåde

Tilberedning:

Hak dit løg, hvidløg og peberfrugter i små tern. Fjern kerner fra chili og hvis du ikke er særlig glad for en alt for stærk smag, kan du også fjerne de hvide vægge i chilien, da det er her styrken sidder. Hak chilien i små tern. Derefter tager du dine enebær og maser dem og sætter dem til side sammen med de øvrige ingredienser.

Brun kødet i en passende gryde med rapsolien. Herefter tilsættes løg, hvidløg og krydderier. Rør godt rundt og tilsæt herefter tomaterne og lad retten småsimre i ca. 5 minutter.

Derefter tilsættes peberfrugter, bønner og majs. Brug gerne væden fra bønnerne også, men de kan sagtens udelades. Lad igen retten småsimre, denne gang i ca. 10 minutters tid.

Herefter smages retten til med chili, salt og peber og er så klar til servering.

Servér eventuelt med en tilhørende salat eller blot med et lækkert brød. Et godt tip er at have creme fraiche også, som kan puttes på toppen hvis den er for stærkt. Ellers giver det retten en lækker konsistens. Velbekomme.

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 1 dåse majs
  • 2 røde peberfrugter
  • 20 gr frisk rød chili
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 spsk rød balsamico
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 tørrede enebær
  • 1 dåse kidneybønner
  • ½ kg hakket oksekød 8-10%

Trådløse juletræs lys

Kun 149 kr.

Læs mere >

Sød elefantbamse

Kun 149 kr.

Læs mere >

Vandtæt I5 Plus armbånd

Kun 279 kr.

Læs mere >